dqk7SzyP$A*Xljzmz*

Denné menu vo Full Café

Naše týždenné menu od 29. apríla do 03. mája

  • Pondelok 29.04
    • Zeleninová polievka s vaječnými rezancami   /1,3/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Kuracie ragú s omáčkou z nivy, hráškom a slaninkou, dusená ryža   /1,7/ – 7,90€
    • Zapečený hermelín so slaninkou a cherry paradajkami, pečené zemiaky, cesnakový dresing  /7/ – 7,90€
    • 11. Slovakia / pomodoro, mozzarella, vajíčko, oravská slanina, cibuľa /1,3,7/ – 7,90€
  • Utorok 30.04.
    • Kapustnica so zemiakom a bravčovým mäsom s hubami polievka je v cene hlavného jedla
    • Poke miska s grilovaným údeným tofu, ryža, nakladaná čínska kapusta, vajíčko, pečená kukurica, karamelizovaná karotka, biela reďkovka, teryiaki omáčka, sezam, klíčky   /3,6,11/ – 7,90€
    • Smažená mozzarella s varenými zemiakmi, domáca tatárska omáčka  /1,3,7/ – 7,90€
    • 16. Pollo / pomodoro, mozzarella, kuracie mäso, kukurica, modrý syr   /1,7/ – 7,90€
  • Streda 01.05.
    • SVIATOK
  • Štvrtok 02.05.
    • Mrkvovo-cuketová polievka s ryžou polievka je v cene hlavného jedla
    • Kuracia rolka so šunkou a syrom, pečená cvikla, batáty, karotka, chrenový bešamel /1,7/ – 7,90€
    • Domáca plnená buchta s trhanou krkovičkou, dusená kapusta, omáčka z výpeku, karamelizovaná cibuľka  /1,3,7/ – 7,90€
    • Gazdovská pizza / pomodoro, mozarella, suchá saláma, kápia, baranie rohy, jalapenos     /1,7/ – 7,90€
  • Piatok 03.05.
    • Karfiolový krém s petržlenom a haluškami  /1,3,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Burrito s konfitovaným kuracím mäsom s kebab korením, ryža, fazuľky a kukurica v rajčinovej omáčke, cheddar, slaninový džem, červená cibuľka    /1,7/– 7,90€
    • Žemľovka z vianočky s jablkami a banánom, tvaroh s karamelizovanými vlašskými orechmi, kávový puding   /1,3,7/ – 7,90€
    • 6. Quattro formaggi / pomodoro, mozzarella, modrý syr, údený syr  /1,7/ – 7,90€

Pre dovoz obedového menu mimo Ilavu, prosíme volať do 10:30

V cene obedového menu je aj obal na jedlo.

Obedy vydávame od 10:30

Objednávky na tel. čísle 0905 296 083

Zoznam alergénov

(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
    1. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
    2. maltodextrínov na báze pšenice (1);
    3. glukózových sirupov na báze raže;
    4. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  3. Vajcia a výrobky z vajec.
  4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
    1. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
    2. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
    1. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    2. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    3. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
    4. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
    1. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
    2. laktitolu.
  8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  10. Horčica a výrobky z horčice.
  11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.