Denné menu vo Full Café

Naše týždenné menu od 28. novembra do 2. decembra

  • Pondelok 28.11.
    • Zeleninová karí polievka s kačacím mäsom a cestovinou /A 1,3/ – polievka je cene hlavného jedla
    • Slovenské rizoto s kuracím mäsom a parmezánom, kukurica, hrášok, karotka /A 7/ – 6,60€
    • Slaninovo-syrový wrap s vajíčkom, ľadový šalát, cherry paradajka, mozzarella, hermelín, cesnakový dresing  /A 1,3,7/ – 6,60€
    • 5. Quattro stagioni / pomodoro, mozzarella, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy /A 1,7/ – 6,60€
  • Utorok 29.11.
    • Brokolicový krém s hráškom  /A 7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Morčacie karí s pečenou tekvicou a omáčkou z batát, tarhoňa s kukuricou  /A 1,3,7/ – 6,60€
    • Kurací plátok s mozzarellou a paradajkou, pečené zemiaky na tymiáne, bazalkový bešamel /A 1,7/ – 6,60€
    • 13. Napoli / pomodoro, mozzarella,šunka, šampiňóny, vajíčko  /A 1,3,7/ – 6,60€
  • Streda 30.11.
    • Zeleninový vývar s karfiolom, karotka, kukuricapolievka je v cene hlavného jedla
    • Obrátené bravčové rezne so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou  /A 1,3,7/ – 6,60€ 
    • Kuracia roláda plnená prosciuttom a špenátom, pečené zemiaky, omáčka zo zeleného hrášku  /A 7/ – 6,60€ 
    • 8. Blanc pizza / smotanový základ, šampiňóny, rukola, parmezán /A 1,7/ – 6,60€ 
  • Štvrtok 1.12.
    • Fazuľová polievka s karotkou a klobáskou polievka je v cene hlavného jedla
    • Kuracie soté na ázijský spôsob so zeleninou, dusená ryža s vajíčkom  /A 3,6/ – 6,60€
    • Koložvárska kapusta s mletým bravčovým mäsom, klobáska, slaninka, bylinkový dresing /A 7/ – 6,60€
    • 10. Al Tonno / pomodoro, mozzarella, tuniak, cibuľa, olivy  /A 1,4,7/ – 6,60€
  • Piatok 2.12.
    • Paradajková polievka s bazalkou a cestovinou  /A 1,3/- polievka je v cene hlavného jedla
    • Poke miska s trhaným hovädzím mäsom, vajíčko so slaninkou, karamelizovaná cibuľka, karotka, ryža, americký dresing /A 3,7/ – 6,60€
    • Smažený hermelín s hranolkami a domácou tatárskou omáčkou, rukola, cherry paradajky /A 1,3,7/ – 6,60€
    • 14. Diavola / pomodoro, mozzarella, olivy, pikantná saláma /A 1,7/ – 6,60€

V cene obedového menu je aj obal na jedlo.

Obedy vydávame od 10:30

Objednávky na tel. čísle 0905 296 083

Zoznam alergénov

(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
    1. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
    2. maltodextrínov na báze pšenice (1);
    3. glukózových sirupov na báze raže;
    4. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  3. Vajcia a výrobky z vajec.
  4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
    1. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
    2. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
    1. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    2. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    3. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
    4. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
    1. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
    2. laktitolu.
  8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  10. Horčica a výrobky z horčice.
  11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.
X