dqk7SzyP$A*Xljzmz*

Denné menu vo Full Café

Naše týždenné menu od 22. apríla do 26. apríla

  • Pondelok 22.04
    • Zeleninový krém s kukuricou   /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Rizoto so slovenskej ryže s kuracím mäsom, červenou repou, hráškom a rozpečeným kozím syrom  /1,7/ – 7,90€
    • Farfalle s pestom so sušených paradajok, mozzarella, schwarzwaldská šunka, cherry paradajka, baby špenát  /1,3,7/ – 7,90€
    • Sandwich s mozzarelou a schwarzwaldskou šunkou, paradajka, rukola, bazalkové pesto /1,7/ – 7,90€
  • Utorok 23.04.
    • Šošovicová polievka s párkom na kyslo so smotanou  /1,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Kuracia roláda plnená slaninkou a baby špenátom, varené zemiaky s vňatkou, syrová omáčka   /1,7/ – 7,90€
    • Bravčový stroganov s kyslou uhorkou a šampiňónmi, dusená ryža  /1,7/ – 7,90€
    • 13. Napoli / pomodoro, mozzarella,šunka, šampiňóny, vajíčko  /1,3,7/ – 7,90€
  • Streda 24.04.
    • Tekvicový krém s opečenými semiačkami a kokosovým mliekom   /7,8/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Zapečený steak z karé so slaninkou a hermelínom, omáčka z pečenej cibuľky, tarhoňa na cesnaku   /1,3,7/ – 7,90€
    • Tortilla plnená trhaným kuracím mäsom a nakladanou červenou kapustou, cibuľka, paradajka, uhorka, cesnakový dresing s kebab korením   /1,3,7/ – 7,90€
    • Sandwich s mozzarelou a schwarzwaldskou šunkou, paradajka, rukola, bazalkové pesto  /1,7/ – 7,90€
  • Štvrtok 25.04.
    • Minestrone polievka s cestovinou /1,3/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Pomaly pečená bravčová krkovička na mede a hrubozrnnej horčici, pučené zemiaky s cibuľkou, čalamáda   /7,10/ – 7,90€
    • Caesar šalát s kuracím mäsom a slaninkou, cherry paradajka, krutóny, pečivo  /1,3,7/ – 7,90€
    • 6. Quattro formaggi / pomodoro, mozzarella, modrý syr, údený syr     /1,7/ – 7,90€
  • Piatok 26.04.
    • Paradajková polievka s rukolovým pestom a parmezánom  /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Holandský rezeň s údeným syrom, zemiakova kaša s hrubozrnnou horčicou, kyslá uhorka   /1,3,7/– 7,90€
    • Pečené kuracie stehno s plnkou, dusená ryža, broskyňovo ananasové chutney   /1,3,7/ – 7,90€
    • Sandwich s mozzarelou a schwarzwaldskou šunkou, paradajka, rukola, bazalkové pesto  /1,7/ – 7,90€

Pre dovoz obedového menu mimo Ilavu, prosíme volať do 10:30

V cene obedového menu je aj obal na jedlo.

Obedy vydávame od 10:30

Objednávky na tel. čísle 0905 296 083

Zoznam alergénov

(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
    1. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
    2. maltodextrínov na báze pšenice (1);
    3. glukózových sirupov na báze raže;
    4. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  3. Vajcia a výrobky z vajec.
  4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
    1. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
    2. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
    1. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    2. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    3. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
    4. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
    1. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
    2. laktitolu.
  8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  10. Horčica a výrobky z horčice.
  11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.