Naše týždenné menu od 25. septembra do 29. septembra
- Pondelok 25.09.
- Paradajková polievka s parmezánom /7/ polievka je v cene hlavného jedla
- Zapečený kurací plátok so slaninkou a syrom, ryža, hranolky, cesnakový demi glace /7/– 7,70€
- Farfalle s domácim bazalkovým pestom a mozzarellou, sušené paradajky, prosciutto /1,3,7,8/ – 7,70€
- 15. Tirolská pizza / pomodoro, mozzarella, prosciutto, olivy, cibuľa /1,7/ – 7,70€
- Utorok 26.09.
- Hrachovo-zemiaková cesnačka s údeným syrom /7/ polievka je v cene hlavného jedla
- Bravčový guláš s paprikou a paradajkami, tarhoňa, pažítka /1/– 7,70€
- Kuracia roláda s vajíčkovou plnkou so šunkou, opekané zemiaky, hrášková omáčka na šalotke /1,3,7/ – 7,70€
- 10. Al Tonno / pomodoro, mozzarella, tuniak, cibuľa, olivy /1,4,7/ – 7,70€
- Streda 27.09.
- Kapustová polievka s ružičkovým kelom a karotkou – polievka je v cene hlavného jedla
- Špikovaný bravčový plátok, omáčka ala sviečková, varená karlovarská knedľa /1,3,7/ – 7,70€
- Miešaný listový šalát s rozpečeným kozím syrom, cherry, figy, vlašské orechy, karamelizovaná hruška, medovo horčicový dresing, maslová bagetka /7,8,10/ – 7,70€
- 8. Blanc pizza / smotanový základ, šampiňóny, rukola, parmezán /1,7/ – 7,70€
- Štvrtok 28.09.
- Zeleninový vývar s rezancami /1,3/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Holandský rezeň s goudou, zemiakovo-batátové pyré, nakladaná šalátová uhorka /1,3,7/ – 7,70€
- Kuracie lasagne s mozzarellou a hermelínom, baby špenát, kukurica, omáčka z modrého syra /1,3,7/– 7,70€
- 17. Hot / pomodoro, mozzarella, oravská slanina, klobása, feferóny, kukurica, cesnak /1,7/ – 7,70€
- Piatok 29.09.
- Ostrokyslá polievka s vajíčkom a tofu /1,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Kuracia pečienka na smotane so šampiňónom, dusená ryža s cesnakom a slaninkou /1,3,7/ – 7,70€
- Kurací burger so syrom a hranolkami, paradajka, ľadový šalát, sweet chilli majonéza /1,3,7/ – 7,70€
- 13. Napoli / pomodoro, mozzarella,šunka, šampiňóny, vajíčko /1,3,7/ – 7,70€
V cene obedového menu je aj obal na jedlo.
Obedy vydávame od 10:30
Objednávky na tel. čísle 0905 296 083
Zoznam alergénov
(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)
- Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
- glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
- maltodextrínov na báze pšenice (1);
- glukózových sirupov na báze raže;
- obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
- Vajcia a výrobky z vajec.
- Ryby a výrobky z rýb okrem:
- rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
- rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
- Arašidy a výrobky z arašidov.
- Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
- úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
- zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
- rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
- rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
- Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
- srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
- laktitolu.
- Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Zeler a výrobky zo zeleru.
- Horčica a výrobky z horčice.
- Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
- Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
- Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.