Naše týždenné menu od 16. decembra do 20. decembra
- Pondelok 16.12.
- Hŕstková polievka so zeleninou – polievka je v cene hlavného jedla
- Kurací steak v prosciutte na omáčke zo zeleného korenia, dusená ryža, fazuľové struky na cesnaku – 7,90€
- Penne so syrovou omáčkou a opečenou slaninkou, kukurica, jarná cibuľka, parmezán /1,3,7/ – 7,90€
- 12. Salami / pomodoro, mozzarella, saláma, cibuľa, olivy /1,7/ – 7,90€
- Utorok 17.12.
- Brokolicový krém s hráškom /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Steak z karé zapečený so slaninkou a syrom, dusená ryža, smotanová omáčka so šampiňónmi /1,7/ – 7,90€
- Trhaná krkovička s pečenými baby zemiakmi a údeným syrom, pažítka, cesnakový dresing /7/ – 7,90€
- 5. Quattro stagioni / pomodoro, mozzarella, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy /1,7/ – 7,90€
- Streda 18.12.
- Fazuľová polievka so zemiakom na kyslo /1,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Bravčové soté so zeleninou, tarhoňa so slaninkou a cesnakom /1,3/ – 7,90€
- Grécky šalát s kuracím mäsom a syrom feta, paradajka, paprika, uhorka, olivy, olivový olej, cesnaková bagetka /1,3,7/ – 7,90€
- 16. Pollo / pomodoro, mozzarella, kuracie mäso, kukurica, modrý syr /1,7/ – 7,90€
- Štvrtok 19.12.
- Hrachovo-zemiakový krém s klobáskou /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s domácou parenou knedľou /1,3,7/- 7,90€
- Kuracie kung pao so zeleninou a arašidmi, jarná cibuľka, dusená ryža /6,8/ – 7,90€
- Sandwich – slaninový džem, hermelín, vajíčko, majonéza, rukola /1,7/ – 7,90€
- Piatok 20.12.
- Krúpová polievka s karotkou a údeným mäsom /1/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Holandský rezeň s údeným syrom, zemiakové pyré s hrubozrnnou horčicou, kyslá uhorka /1,3,7/ – 7,90€
- Špagety s kuracím mäsom a sušenými paradajkami, baby špenát, smotanovo-tekvicová omáčka /1,3,7/ – 7,90€
- 8. Blanc pizza / smotanový základ, šampiňóny, rukola, parmezán /1,7/ – 7,90€
PRE DOVOZ OBEDOVÉHO MENU MIMO ILAVU, PROSÍME VOLAŤ DO 10:30
V cene obedového menu je aj obal na jedlo a dovoz.
Obedy vydávame od 10:30
Objednávky na tel. čísle 0905 296 083
Zoznam alergénov
(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)
- Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
- glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
- maltodextrínov na báze pšenice (1);
- glukózových sirupov na báze raže;
- obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
- Vajcia a výrobky z vajec.
- Ryby a výrobky z rýb okrem:
- rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
- rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
- Arašidy a výrobky z arašidov.
- Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
- úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
- zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
- rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
- rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
- Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
- srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
- laktitolu.
- Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Zeler a výrobky zo zeleru.
- Horčica a výrobky z horčice.
- Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
- Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
- Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.