dqk7SzyP$A*Xljzmz*

Denné menu vo Full Café

Naše týždenné menu od 26. februára do 01. marca

  • Pondelok 26.02.
    • Šošovicová polievka so zemiakom a párkom polievka je v cene hlavného jedla
    • Grilovaný steak z karé na šampiňónovej omáčke so smotanou a baby špenátom, zemiakové pyré  /7/ – 7,70€
    • Poke miska s rozpečeným enciánom obaleným v slaninke, dusená ryža, americký dresing, marinovaná červená kapusta, pečená kukurica, cherry paradajka, sezam, klíčky /7,10/ – 7,70€
    • 7. Hawai / pomodoro, mozzarella, šunka, ananás  /1,7/ – 7,70€
  • Utorok 27.02.
    • Špenátovo-zemiakový krém s vajíčkom /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Chilli con carne z hovädzieho mäsa s ryžou a domácou chlebovou plackou, fazuľa, kukurica, jalapeno  /1/ – 7,70€
    • Kuracia tortilla s hranolkami a cesnakovým dresingom, paradajka, čínska kapusta, mozzarella, červená cibuľka     /1,3,7/ – 7,70€
    • 15. Tirolská pizza / pomodoro, mozzarella, prosciutto, olivy, cibuľa  /1,7/ – 7,70€
  • Streda 28.02.
    • Hrachová polievka so zemiakom, karotkou a opečenou klobáskou  /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Falošná sviečková, špikované bravčové pliecko, omáčka z koreňovej zeleniny so smotanou, parená knedľa  /1,3,7/ – 7,70€
    • Grilované kuracie prsia so zeleninovým kuskusom a balkánskym syrom, omáčka z pečenej cibule a petržlenu   /1,7/ – 7,70€
    • 13. Napoli / pomodoro, mozzarella,šunka, šampiňóny, vajíčko  /1,3,7/ – 7,70€
  • Štvrtok 29.02.
    • Mrkvovo-cuketová polievka s krúpkami /1/- polievka je v cene hlavného jedla
    • Fašírka plnená vajíčkom a slaninkou, zemiakovo-zelerové pyré, demi glace omáčka /3/ – 7,70€
    • Alfredo penne, cestovina s grilovanými kuracími kúskami v omáčke z parmezánu a smotany, baby špenát, cuketa  /1,3,7/ – 7,70€
    • 14. Diavola / pomodoro, mozzarella, olivy, pikantná saláma  /1,7/ – 7,70€
  • Piatok 01.03.
    • Slepačia polievka s rezancami, hráškom a karotkou  /1,3/ – polievka je v cene hlavného jedla
    • Kurací rezeň v kukuričnej kruste, vianočný zemiakový šalát  /1,3,7/ – 7,70€
    • Jablková žemľovka s tvarohom a škoricou, karamelový toping, jahodový puding  /1,3,7/ – 7,70€
    • 6. Quattro formaggi / pomodoro, mozzarella, modrý syr, údený syr  /1,7/ – 7,70€

V cene obedového menu je aj obal na jedlo.

Obedy vydávame od 10:30

Pre dovoz obedového menu mimo Ilavu, prosíme volať do 10:00

Objednávky na tel. čísle 0905 296 083

Zoznam alergénov

(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
    1. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
    2. maltodextrínov na báze pšenice (1);
    3. glukózových sirupov na báze raže;
    4. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  3. Vajcia a výrobky z vajec.
  4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
    1. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
    2. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
    1. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    2. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    3. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
    4. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
    1. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
    2. laktitolu.
  8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  10. Horčica a výrobky z horčice.
  11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.