Naše týždenné menu od 20. marca do 24. marca
- Pondelok 20.03.
- Šošovicová s koreňovou zeleninou – polievka je cene hlavného jedla
- Zapekané kuracie prsia v jogurtovej marináde, dusená ryža so sušenými paradajkami, bazalkový bešamel /7/ – 7,70€
- Wrap s kuracími stripsami, ľadovým šalátom, cherry paradajkami, cibuľkou, údeným syrom a americkým dresingom /1,7/ – 7,70€
- 16. Pollo / pomodoro, mozzarella, kuracie mäso, kukurica, modrý syr /1,7/ – 7,70€
- Utorok 21.03.
- Krémova polievka z pečenej papriky a feta syrom /7/- polievka je v cene hlavného jedla
- Dusené hovädzie plátky s chrenovou omáčkou a knedlou /1,7/ – 7,70€
- Caesar s kuracím mäsom a slaninou /1,3,7/ – 7,70€
- 12. Salami / pomodoro, mozzarella, saláma, cibuľa, olivy /1,7/ – 7,70€
- Streda 22.03.
- Francúzska cibulačka so syrovým toastom /1,7/- polievka je v cene hlavného jedla
- Panenka s fazuľovým ragú s klobáskou a mrkvou, pečený zemiak – 7,70€
- Penne štyry druhy syra s kuracím mäsom a jarnou cibuľkou /1,3,7/ – 7,70€
- 10. Al Tonno / pomodoro, mozzarella, tuniak, cibuľa, olivy /1,4,7/ – 7,70€
- Štvrtok 23.03.
- Fazuľová so zemiakom na kyslo – polievka je v cene hlavného jedla
- Hovädzie líčka na tmavom pive s koreňovou zeleninou, zemiakovo-zelerové pyré /7/ – 7,70€
- Fusilli s bravčovým ragú s hlivou a smotanou, zastrúhane parmezánom /1,7/ – 7,70€
- 17. Hot / pomodoro, mozzarella, oravská slanina, klobása, feferóny, kukurica, cesnak /1,7/ – 7,70€
- Piatok 24.03.
- Zelerový krém s opečeným prosciuttom – polievka je v cene hlavného jedla
- Morčacie soté s paprikou, mrkvou a jarnou cibuľkou, tarhoňa /1/- 7,70€
- Šalát s kačacími plátkami, karamelizovanou cibuľkou, cherry paradajkami, reďkovkou a citrónovo-medovou zálievkou /10/ – 7,70€
- 8. Blanc pizza / smotanový základ, šampiňóny, rukola, parmezán /1,7/ – 7,70€
V cene obedového menu je aj obal na jedlo.
Obedy vydávame od 10:30
Objednávky na tel. čísle 0905 296 083
Zoznam alergénov
(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)
- Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
- glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
- maltodextrínov na báze pšenice (1);
- glukózových sirupov na báze raže;
- obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
- Vajcia a výrobky z vajec.
- Ryby a výrobky z rýb okrem:
- rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
- rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
- Arašidy a výrobky z arašidov.
- Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
- úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
- zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
- rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
- rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
- Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
- srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
- laktitolu.
- Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Zeler a výrobky zo zeleru.
- Horčica a výrobky z horčice.
- Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
- Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
- Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.