dqk7SzyP$A*Xljzmz*

Denné menu vo Full Café

Naše týždenné menu od 12. mája do 16. mája

*polievka nie je v cene hlavného jedla

  • Pondelok 12.05.
    • Karfiolová polievka s hráškom a haluškami /1,3/ – 2,00€
    • Pečené mäsové guľky so zemiakovým pyré, smotanovo-horčicová omáčka, parmezán, vňatka    /1,7/ – 6,90€
    • Kurací steak so zeleninovou ryžou, znojemská omáčka, pečená slaninka /7/ – 6,90€
    • Pizza // pomodoro, mozzarella, niva, šunka, paradajka, oregano 1  /1,7/ – 6,90€
  • Utorok 13.05.
    • Polievka z kyslej kapusty a bielej fazule, klobáska 2,00€
    • Sviečková na smotane špikovaná slaninou a karotkou, parená knedľa, redukcia z granátového jablka   /1,3,7/ – 6,90€
    • Caesar šalát s kuracím mäsom a slaninkou, cherry paradajka, krutóny, parmezán, bagetka  /1,3,7/ – 6,90€
    • Plnené pikantné štangle, mozzarella, štipák, šunka, chilli, americký dresing   /1,3,7/ – 6,90€
  • Streda 14.05.
    • Šošovicová polievka so zemiakom a fašírkou   /1,7/ – 2,00€
    • Burrito miska s trhanou krkovičkou, ryža, kukurica, fazuľky v paradajkovej omáčke, nakladaná červená kapusta, cheddar /1,7/ – 6,90€
    • Fusilli s filetovaným kuracím steakom, gorgonzolová omáčka, brokolica, prosciutto, parmezán, vňatka /1,3,7/ – 6,90€
    • Parené jahodové buchty s vanilkovým krémom, karamelový toping, maslová mrvenička   /1,3,7/ – 6,90€
  • Štvrtok 15.05.
    • Hŕstková polievka so zeleninou a párkom  /1/ – 2,00€
    • Bravčový tokáň na červenom víne, tarhoňa na cesnaku s údenou paprikou  /1,3,7/ – 6,90€
    • Burger so smaženým kuracím mäsom, mozzarella, ľadový šalát, paradajka, slaninka, domáca wasabi majonéza   /1,3,7/ – 6,90€
    • Miešaný listový šalát s tuniakom a vajíčkom, olivy, cibuľka, cherry paradajka, horčicová zálievka s olivovým olejom, cesnaková bagetka  /1,3,10/ – 6,90€
  • Piatok 16.05.
    • Zeleninový vývar s celestínskymi rezancami /1,3,7/ –2,00€
    • Domáca sekaná s balkánskym syrom a cuketou, zemiakovo-zelerové pyré, omáčka z výpeku, čalamáda  /1,3,7,9/ – 6,90€
    • Poke miska s restovaným údeným tofu a pečenými zemiakmi, edamame fazuľka, kukurica, cícer, marinované vajíčko, teriyaki omáčka, klíčky, sezam, mandle  /6,8,11/ – 6,90€
    • 6. Quattro formagi // pomodoro, mozzarella, údený syr, niva, encian  /1,7/ – 6,90€

PRE DOVOZ OBEDOVÉHO MENU MIMO ILAVU, PROSÍME VOLAŤ DO 10:30

V cene obedového menu je aj obal na jedlo a dovoz.

Obedy vydávame od 10:30

Objednávky na tel. čísle 0905 296 083

Zoznam alergénov

(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
    1. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
    2. maltodextrínov na báze pšenice (1);
    3. glukózových sirupov na báze raže;
    4. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  3. Vajcia a výrobky z vajec.
  4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
    1. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
    2. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
    1. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    2. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    3. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
    4. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
    1. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
    2. laktitolu.
  8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  10. Horčica a výrobky z horčice.
  11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.