Naše týždenné menu od 22. apríla do 26. apríla
- Pondelok 22.04
- Zeleninový krém s kukuricou /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Rizoto so slovenskej ryže s kuracím mäsom, červenou repou, hráškom a rozpečeným kozím syrom /1,7/ – 7,90€
- Farfalle s pestom so sušených paradajok, mozzarella, schwarzwaldská šunka, cherry paradajka, baby špenát /1,3,7/ – 7,90€
- Sandwich s mozzarelou a schwarzwaldskou šunkou, paradajka, rukola, bazalkové pesto /1,7/ – 7,90€
- Utorok 23.04.
- Šošovicová polievka s párkom na kyslo so smotanou /1,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Kuracia roláda plnená slaninkou a baby špenátom, varené zemiaky s vňatkou, syrová omáčka /1,7/ – 7,90€
- Bravčový stroganov s kyslou uhorkou a šampiňónmi, dusená ryža /1,7/ – 7,90€
- 13. Napoli / pomodoro, mozzarella,šunka, šampiňóny, vajíčko /1,3,7/ – 7,90€
- Streda 24.04.
- Tekvicový krém s opečenými semiačkami a kokosovým mliekom /7,8/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Zapečený steak z karé so slaninkou a hermelínom, omáčka z pečenej cibuľky, tarhoňa na cesnaku /1,3,7/ – 7,90€
- Tortilla plnená trhaným kuracím mäsom a nakladanou červenou kapustou, cibuľka, paradajka, uhorka, cesnakový dresing s kebab korením /1,3,7/ – 7,90€
- Sandwich s mozzarelou a schwarzwaldskou šunkou, paradajka, rukola, bazalkové pesto /1,7/ – 7,90€
- Štvrtok 25.04.
- Minestrone polievka s cestovinou /1,3/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Pomaly pečená bravčová krkovička na mede a hrubozrnnej horčici, pučené zemiaky s cibuľkou, čalamáda /7,10/ – 7,90€
- Caesar šalát s kuracím mäsom a slaninkou, cherry paradajka, krutóny, pečivo /1,3,7/ – 7,90€
- 6. Quattro formaggi / pomodoro, mozzarella, modrý syr, údený syr /1,7/ – 7,90€
- Piatok 26.04.
- Paradajková polievka s rukolovým pestom a parmezánom /7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Holandský rezeň s údeným syrom, zemiakova kaša s hrubozrnnou horčicou, kyslá uhorka /1,3,7/– 7,90€
- Pečené kuracie stehno s plnkou, dusená ryža, broskyňovo ananasové chutney /1,3,7/ – 7,90€
- Sandwich s mozzarelou a schwarzwaldskou šunkou, paradajka, rukola, bazalkové pesto /1,7/ – 7,90€
Pre dovoz obedového menu mimo Ilavu, prosíme volať do 10:30
V cene obedového menu je aj obal na jedlo.
Obedy vydávame od 10:30
Objednávky na tel. čísle 0905 296 083
Zoznam alergénov
(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)
- Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
- glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
- maltodextrínov na báze pšenice (1);
- glukózových sirupov na báze raže;
- obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
- Vajcia a výrobky z vajec.
- Ryby a výrobky z rýb okrem:
- rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
- rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
- Arašidy a výrobky z arašidov.
- Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
- úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
- zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
- rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
- rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
- Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
- srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
- laktitolu.
- Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Zeler a výrobky zo zeleru.
- Horčica a výrobky z horčice.
- Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
- Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
- Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.