Naše týždenné menu od 20. januára do 24. januára
- Pondelok 20.01.
- Šošovicová polievka s karotkou a hráškom, klobáska /1/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Poke miska s kuracími stripsami a cheddarovými nugetkami s jalapeno papričkami, nakladaná červená kapusta, klíčky, sezam, bbq omáčka /1,3,7,11/- 7,90€
- Pečené mäsové guľky s omáčkou z pečených paprík, zemiakové pyré, parmezán /1,7/ – 7,90€
- 16. Pollo / pomodoro, mozzarella, kuracie mäso, kukurica, modrý syr /1,7/ – 7,90€
- Utorok 21.01.
- Frankfurtská polievka so zemiakom a párkom /1/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Kuracie karí s údeným tofu a ananásom s kokosovým mliekom, dusená ryža, klíčky, sezam /1,6,11/ – 7,90€
- Steak z bravčového karé s údeným syrom, pečené baby zemiaky, znojemská omáčka s kyslou uhorkou a slaninkou /7/ – 7,90€
- 10. Al Tonno / pomodoro, mozzarella, tuniak, cibuľa, olivy /1,4,7/ – 7,90€
- Streda 22.01.
- Zemiaková polievka na kyslo s karotkou a vajíčkom /1,3,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Špenátová palacinka plnená trhaným konfitovaným kuracím mäsom na gyros korení, mozzarella, paradajka, šalátová uhorka, červená cibuľka, cesnakový dresing /1,3,7/- 7,90€
- Penne s ragú z mletého bravčového mäsa so šampiňónmi a smotanou, parmezán, jarná cibuľka /1,3,7/ – 7,90€
- 12. Salami / pomodoro, mozzarella, saláma, cibuľa, olivy /1,7/ – 7,90€
- Štvrtok 23.01.
- Brokolicový krém so špenátovými haluškami /1,3,7/ – polievka je v cene hlavného jedla
- Kuracia rolka plnená nivou a baby špenátom obalená v slaninke, syrová omáčka, dusená ryža /1,7/- 7,90€
- Knedličky plnené údeným mäsom s karamelizovanou kyslou kapustou, restovaná cibuľka so slaninkou, pažítka /1,3,7/ – 7,90€
- 14. Diavola / pomodoro, mozzarella, olivy, pikantná saláma /1,7/ – 7,90€
- Piatok 24.01.
- Zeleninový boršč – polievka je v cene hlavného jedla
- Kurací steak plnený hermelínom, paprikovo-smotanová omáčka zo silného vývaru, tarhoňa so slaninkou /1,3,7/- 7,90€
- Pomaly pečený bravčový bôčik, pučené zemiaky s cibuľkou, karlovarská knedľa, omáčka z výpeku s tmavým pivom /1,3,7/ – 7,90€
- 6. Quattro formaggi / pomodoro, mozzarella, modrý syr, údený syr /1,7/ – 7,90€
PRE DOVOZ OBEDOVÉHO MENU MIMO ILAVU, PROSÍME VOLAŤ DO 10:30
V cene obedového menu je aj obal na jedlo a dovoz.
Obedy vydávame od 10:30
Objednávky na tel. čísle 0905 296 083
Zoznam alergénov
(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)
- Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
- glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
- maltodextrínov na báze pšenice (1);
- glukózových sirupov na báze raže;
- obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
- Vajcia a výrobky z vajec.
- Ryby a výrobky z rýb okrem:
- rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
- rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
- Arašidy a výrobky z arašidov.
- Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
- úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
- zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
- rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
- rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
- Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
- srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
- laktitolu.
- Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
- Zeler a výrobky zo zeleru.
- Horčica a výrobky z horčice.
- Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
- Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
- Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.