Denné menu vo Full Café

Naše týždenné menu od 20. marca do 24. marca

  • Pondelok 20.03.
    • Šošovicová s koreňovou zeleninoupolievka je cene hlavného jedla
    • Zapekané kuracie prsia v jogurtovej marináde, dusená ryža so sušenými paradajkami, bazalkový bešamel /7/ – 7,70€
    • Wrap s kuracími stripsami, ľadovým šalátom, cherry paradajkami, cibuľkou, údeným syrom a americkým dresingom  /1,7/ – 7,70€
    • 16. Pollo / pomodoro, mozzarella, kuracie mäso, kukurica, modrý syr /1,7/ – 7,70€
  • Utorok 21.03.
    • Krémova polievka z pečenej papriky a feta syrom  /7/- polievka je v cene hlavného jedla
    • Dusené hovädzie plátky s chrenovou omáčkou a knedlou /1,7/ – 7,70€
    • Caesar s kuracím mäsom a slaninou /1,3,7/ – 7,70€
    • 12. Salami / pomodoro, mozzarella, saláma, cibuľa, olivy    /1,7/ – 7,70€
  • Streda 22.03.
    • Francúzska cibulačka so syrovým toastom /1,7/- polievka je v cene hlavného jedla
    • Panenka s fazuľovým ragú s klobáskou a mrkvou, pečený zemiak – 7,70€
    • Penne štyry druhy syra s kuracím mäsom a jarnou cibuľkou /1,3,7/ – 7,70€
    • 10. Al Tonno / pomodoro, mozzarella, tuniak, cibuľa, olivy  /1,4,7/ – 7,70€
  • Štvrtok 23.03.
    • Fazuľová so zemiakom na kyslopolievka je v cene hlavného jedla
    • Hovädzie líčka na tmavom pive s koreňovou zeleninou, zemiakovo-zelerové pyré /7/ – 7,70€ 
    • Fusilli s bravčovým ragú s hlivou a smotanou, zastrúhane parmezánom /1,7/ – 7,70€
    • 17. Hot / pomodoro, mozzarella, oravská slanina, klobása, feferóny, kukurica, cesnak  /1,7/ – 7,70€
  • Piatok 24.03.
    • Zelerový krém s opečeným prosciuttom  polievka je v cene hlavného jedla
    • Morčacie soté s paprikou, mrkvou a jarnou cibuľkou, tarhoňa /1/- 7,70€
    • Šalát s kačacími plátkami, karamelizovanou cibuľkou, cherry paradajkami, reďkovkou a citrónovo-medovou zálievkou /10/ – 7,70€
    • 8. Blanc pizza / smotanový základ, šampiňóny, rukola, parmezán   /1,7/ – 7,70€

V cene obedového menu je aj obal na jedlo.

Obedy vydávame od 10:30

Objednávky na tel. čísle 0905 296 083

Zoznam alergénov

(na základe nariadenia EÚ 1169/2011)

  1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem:
    1. glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1);
    2. maltodextrínov na báze pšenice (1);
    3. glukózových sirupov na báze raže;
    4. obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
  3. Vajcia a výrobky z vajec.
  4. Ryby a výrobky z rýb okrem:
    1. rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov;
    2. rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína.
  5. Arašidy a výrobky z arašidov.
  6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem:
    1. úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1);
    2. zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu;
    3. rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov;
    4. rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov.
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem:
    1. srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu;
    2. laktitolu.
  8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu.
  9. Zeler a výrobky zo zeleru.
  10. Horčica a výrobky z horčice.
  11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
  13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
  14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.
X